MPY LAN & eSports on MPY:n ja Mikkeli eSports ry:n toteuttama -verkkopelitapahtuma, johonka osallistujat kokoontuvat viikonlopuksi pelaamaan yhdessä erilaisia verkkopelejä – MPY:n tilavat tilat tarjoaa siihen huikean ympäristön!

Sinun ei välttämättä tarvitse olla minkään tason tietokone-ekspertti osallistuaksesi tapahtumaan, sillä pelitasoasi tai pelitaustaasi ei kysytä.

Pelitapahtumassa voit löytää helposti uusia pelikavereita tai tavata vanhoja tuttuja sekä oppia lisää verkkopelaamisesta. Tapahtumassa järjestetään myös pienimuotoisia kilpailuja sekä muuta oheistoimintaa, joiden lomassa voit rentoutua ja rupatella kavereiden kanssa – sopii loistavasti myös tytöille!

MPY LAN & eSports -tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa ja konepaikkoja on tarjolla rajoitetusti! LAN-tapahtuma on rajoitettu nopeimmille 35:lle henkilölle. Pöydät ovat tilavia, tuoleissa on mukava istua pidempiäkin sessioita ja peliryhmille voimme järjestää räätälöityjä pöytäratkaisuja.

Huom! Tapahtumaa varten on luotu Discordiin Mikkeli eSports ry:n kanavalle oma alikanava tapahtumaan liittyville tiedusteluille – yhdityksemme hallituksen jäsenet ovat siellä vastaamassa kysymyksiinne ja ottamassa ideoita vastaan.

Tapahtumamme on ikärajaton, mutta suosittelemme alle 13-vuotiasta tulemaan kaverin kanssa ja saapuvan paikalle vanhempien seurassa tai suostumuksella.

Tule kokemaan ja näkemään verkkopelaamisen ihanuutta –  ja ota kaverikin mukaan.  Ja nyt saa suositella ja vähän pitääkin!

Tapahtumaa tukemassa: