LAN-alue

LAN-alue sijaitsee MPY:n rakennuksessa ja käynti sinne pääovelta Mikonkadun puolelta. Pelipaikat on järjestelty ilmoittamienne toiveiden mukaisesti, mutta paikan päällä voidaan sitten sopia muista mahdollisista järjestelyistä. Tapahtuman järjestäjiä on paikalla koko tapahtuman ajan ja he kuljettavat ohjelman mukaisia sisältöjä sekä valvovat yleistä järjestystä. Myöskin kaikki osallistujien koneet ja laitteet ovat koko ajan valvovan silmän alla sekä tiloissa on tallentava kameravalvonta.

Mitä tarvitsen mukaan

Mukaan tarvitset oman pelikonsolin / pelitietokoneen sekä siihen tarvittavat laitteet. Ota mukaasi myös 5-10 metriä pitkä verkkojohto sekä jatkojohto. Tapahtumaan voit myös tuoda oman pelituolin.

Ikäraja

Tapahtumamme on ikärajaton, mutta suosittelemme alle 13-vuotiasta tulemaan kaverin kanssa ja saapuvan paikalle vanhempien seurassa tai suostumuksella.

Ruokailut

Tapahtuman ruokailut ovat omakustanteisia ja ne nautitaan osallistujien oman aikataulun mukaan. MPY:n tiloissa on käytössä kahviautomaatti. Omia eväitä voi tuoda tapahtumaan. Pelipöytien ääressä varsinainen ruokailu ei ole suositeltavaa. Toki napostelu koneen ääressä kuuluu asiaan 🙂

Tapahtuman virallisena ruokapaikkana toimii Subway Mikkelin ravintolat. Ravintolat sijaitsevat Kauppakeskus Akselissa sekä Porrassalmenkadulla aivan torin kulmilla. Lisäksi tapahtuman aikaan Subwaylla on erikoistarjouksia MPY:n laneille osallistuville! Seuraa Discord-kanavamme ilmoittelua tarjouksista.

Nukkuminen

Tapahtuman aikaan voi nukkua rauhoitetussa tilassa.

Päihteettömyys ja tilaisuuden turvallisuus

Tapahtuma on päihteetön; epäasiallinen käyttäytyminen ja/tai päihteidenvaikutuksen alaisena toimiminen johtavat välittömästi tapahtumasta poistamiseen. Huom! Minkäänlainen avotulenteko (esim. sytkärit, tulitikut) ei ole sallittua MPY:n rakennuksissa tai niiden läheisyydessä. MPY on virallisesti syrjinnästä vapaa alue – otathan välittömästi yhteyttä järjestäjiin, mikäli havaitset epäasiallista käytöstä tapahtuman aikana.

Hinnat

Viikonlopun hinta osallistujalle on 10,00 euroa. Huom! Ilmoittautuminen on sitova.

Huoltajat ovat tervetulleita mukaan seuraamaan tapahtumaa ilmaiseksi.

Sijainti/pysäköinti

MPY, Mikonkatu 16, 50100 Mikkeli.

Avaamme ”alapihan” portin tapahtuman ajaksi (pe 18.00 – su 12.00), eli myymälän pääovea ulkoa katsottaessa vasemmalla on pihaan ajo. Siellä on n. 10 autopaikkaa. Talon edessä olevat vinoparkit ovat kiekkopaikkoja, mutta Naisvuoren ja Päämajakoulun ympäristössä katujen varsissa on rajoittamaton pysäköinti.

Tilat

MPY:n rakennus on iso vaalea talo.

Mikäli kysyttävää tulee mieleen, voi Mikkeli eSports ry:n hallituksen jäsenille laittaa sähköpostia hallitus@mikkeliesports.com

Tervetuloa mukaan!