Pelisali

Pelisali sijaitsee Otavan Opiston päärakennuksessa ja käynti sinne on ilmoittautumispisteen viereisestä ovesta. Tapahtuman järjestäjiä on paikalla koko tapahtuman ajan ja he kuljettavat ohjelman mukaisia sisältöjä sekä valvovat yleistä järjestystä. Myöskin kaikki osallistujien koneet ja laitteet ovat koko ajan valvovan silmän alla. Käyttämällä omaa rannekettasi koko tapahtuman ajan voit myös itse osaltasi varmistaa, että vain tilaisuuteen etukäteen ilmoittautuneet pelaajat ovat paikalla.

Ruokailut

Tapahtuman ruokailut ovat omakustanteisia ja ne nautitaan osallistujien oman aikataulun mukaan Otavan Opiston yläkerrassa Metsola-luokassa. Luokkatilan läheisyydessä on käytössä kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Omia eväitä nimellä varustettuna voi tuoda Otavan Opiston jääkaappiin. Pelisalissa ja pelipöytien ääressä varsinainen ruokailu ei ole suositeltavaa. Toki napostelu koneen ääressä kuuluu asiaan 🙂

Tien toisella puolella K-Market Otava ja Sale palvelevat joka ilta klo 21.00 saakka.

Tapahtumaan tehdään yhteistilauksina ruokatilauksia Subwaylta!

Kioski

Tapahtuman aikana Mikkeli eSports ry pitää pienimuotoista kioskia, josta voi ostaa virvoitusjuomia ja pientä naposteltavaa; energiajuomia ei kioskissa myydä ja niiden mahdollinen nauttiminen tilaisuudessa tapahtuu osallistujan omalla/huoltajan vastuulla.

Majoitus

Majoitukset sijaitsevat Otavan Opiston asuntolassa, joka on kampusalueen 4‐kerroksinen vaalea kivitalo kuusiaidan takana. Ennen tilaisuuden alkua yöpyjillä on mahdollisuus käydä tutustumassa yöpymistiloihin. Lattiamajoituspaikan varanneille on varattu tilat asuntolan alakerrasta ja samalta käytävältä löytyvät WC ja suihkutilat. Lattiamajoittujia pyydämme tuomaan mukanaan omat makuupussinsa, makuualustansa, pyyhkeensä ja peseytymisvälineensä.

Lukittava makuusali on avoinna kumpanakin yönä klo 22.00 – 10.00 ja asuntolassa on yövalvonta. Majoittujat ovat velvollisia noudattamaan Otavan Opiston asuntolan järjestyssääntöjä sekä yövalvojan ohjeita. Mahdollisesti syntyvistä vahingoista vastaa niiden aiheuttaja. Peseytymismahdollisuus suihkutiloissa on kumpanakin aamuna klo 08.00 –10.00.

Henkilökohtainen makuusalin avain palautetaan sunnuntaina puutalon aulassa pöydällä olevaan pinkkiin sankoon. Lisätietoja majoituksesta voi kysyä Heli Auviselta, puh. 044 794 3565.

Päihteettömyys ja tilaisuuden turvallisuus

Tapahtuma on päihteetön; epäasiallinen käyttäytyminen ja/tai päihteidenvaikutuksen alaisena toimiminen johtavat välittömästi tapahtumasta poistamiseen. Huom! Tupakointi on kielletty koko Otavan Opiston kampusalueella (1.10.2010 voimaan tulleen tupakkalain 12 §:n 1 momentin 2 kohdanmukaan tupakointi on kielletty perusopetusta, ammatillista koulutusta ja lukio-opetusta antavien oppilaitosten sisätiloissa ja oppilasasuntoloissa sekä niiden käytössä olevilla ulkoalueilla). Minkäänlainen avotulenteko (esim. sytkärit, tulitikut) ei ole sallittua Otavan Opiston rakennuksissa tai niiden läheisyydessä. Otavan Opisto on virallisesti syrjinnästä vapaa alue – otathan välittömästi yhteyttä järjestäjiin, mikäli havaitset epäasiallista käytöstä tapahtuman aikana.

Hinnat

Tapahtuman osallistumismaksu on 40€/hlö (sis. peliosallistuminen ja lattiamajoitus), joka on maksettu ilmoittautumisen yhteydessä.

Huoltajat ovat tervetulleita mukaan seuraamaan tapahtumaa ja toivomme sähköistä ilmoittautumista etukäteen huoltajan lipulla (veloitukseton).

Vakuutus

Otavan Opiston opiskelijavakuutus kattaa kurssiaikataulun mukaisen opetusajan.

Sijainti/pysäköinti

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava.

Huomioithan, että Otavan Opiston pysäköintialueet sijaitsevat osoitteessa Topeliuksentie 3-5, 50670 Otava.

Viikonlopun aikana voi pysäköidä myös puisen päärakennuksen etusivulle terassin molemmin puolin lastauksen ajaksi (kaikki pelastustiet jätettävä kuitenkin vapaiksi).

Tilat

Otavan Opiston päärakennus on iso vaalea puutalo. Asuntola on nelikerroksinen vaalea kivitalo (kuusiaidan takana). Mikäli kysyttävää tulee mieleen, minulle voi soittaa tai meilata milloin vain.

Tervetuloa mukaan!

OTAVAN OPISTO

Heli Auvinen

heli.auvinen@otavanopisto.fi

puh. 044 794 3565

www.otavanopisto.fI