FGF Pikkujoululanit on FGF ry:n, MPY:n ja Mikkeli eSports ry:n toteuttama -verkkopelitapahtuma, johonka nais- ja sukupuolivähemmistöpelaajat kokoontuvat launtaista sunnuntaihin 14.-15.12.2019 pelaamaan yhdessä erilaisia verkkopelejä – MPY:n tilavat tilat tarjoaa siihen huikean ympäristön!

Sinun ei välttämättä tarvitse olla minkään tason tietokone-ekspertti osallistuaksesi tapahtumaan, sillä pelitasoasi tai pelitaustaasi ei kysytä.
Pelitapahtumassa voit löytää helposti uusia pelikavereita tai tavata vanhoja tuttuja sekä oppia lisää verkkopelaamisesta.

Tapahtumassa järjestetään myös pienimuotoisia kilpailuja sekä muuta oheistoimintaa, joiden lomassa voit rentoutua ja rupatella kavereiden kanssa.

LAN-tapahtuma on rajoitettu nopeimmille 25:lle henkilölle. Pöydät ovat tilavia, tuoleissa on mukava istua pidempiäkin sessioita ja peliryhmille voimme järjestää räätälöityjä pöytäratkaisuja.

Huom! Tapahtumaa varten on luotu Discordiin FGF ry:n oma alikanava tapahtumaan liittyville tiedusteluille – Yhdistyksen hallituksen jäsenet ovat siellä vastaamassa kysymyksiinne ja ottamassa ideoita vastaan.

Tapahtumamme on ikärajaton, mutta suosittelemme alle 13-vuotiasta tulemaan kaverin kanssa ja saapuvan paikalle vanhempien seurassa tai suostumuksella.

Tule kokemaan ja näkemään verkkopelaamisen ihanuutta – ja ota kaverikin mukaan. Ja nyt saa suositella ja vähän pitääkin!