ESGames’19 oli huikea ja onnistunut tapahtuma. Tapahtumalle toivottiin jatkoa ja nyt voimme vastata toiveisiin!

ESGames’20 on Otavan Opiston ja Mikkeli eSports ry:n toteuttama kolmipäiväinen verkkopelitapahtuma, jonne osallistujat kokoontuvat viikonlopuksi pelaamaan yhdessä erilaisia verkkopelejä – Otavan Opiston tilava ”Pelitalo” tarjoaa siihen huikean ympäristön! Viikonlopun aikana juhlasali muuntautuu myös Mikkelin suurimmaksi eSports-kisakatsomoksi!

Sinun ei välttämättä tarvitse olla minkään tason tietokone-ekspertti osallistuaksesi tapahtumaan, sillä pelitasoasi tai pelitaustaasi ei kysytä.

Pelitapahtumassa voit löytää helposti uusia pelikavereita tai tavata vanhoja tuttuja sekä oppia lisää verkkopelaamisesta. Tapahtumassa järjestetään myös pienimuotoisia kilpailuja sekä muuta oheistoimintaa, joiden lomassa voit rentoutua ja rupatella kavereiden kanssa – sopii loistavasti myös tytöille!

ESGames -konepaikkoja on tarjolla 40. Pöydät ovat tilavia ja tuoleissa on mukava istua pidempiäkin sessioita.

Huom! Tapahtumaa varten on luotu Discordiin Mikkeli eSports ry:n kanavalle oma alikanava tapahtumaan liittyville tiedusteluille – Esko ”EskoIlmari” Lähdesmäki  ja Juha ”LeChter” Valta ovat siellä vastaamassa kysymyksiinne ja ottamassa ideoita vastaan.

Tapahtumamme ikäraja on 14 vuotta. Tule kokemaan ja näkemään verkkopelaamisen ihanuutta –  ja ota kaverikin mukaan.  Ja nyt saa suositella ja vähän pitääkin! Tapahtumaa tukemassa & ruokapuolen hoitaa Subway!

Tehdään vieläkin parempi, isompi ja ikimuistoisempi tapahtuma !


Nyt ilmoittautumaan ESGames´20 -tapahtumaan tästä!