ESGames’19 on Otavan Opiston ja Mikkeli eSports ry:n toteuttama kolmipäiväinen verkkopelitapahtuma, jonne osallistujat kokoontuvat viikonlopuksi pelaamaan yhdessä erilaisia verkkopelejä – Otavan Opiston tilava ”PeliTalo” tarjoaa siihen huikean ympäristön! Viikonlopun aikana juhlasali muuntautuu myös Mikkelin suurimmaksi eSports-kisakatsomoksi!

Sinun ei välttämättä tarvitse olla minkään tason tietokone-ekspertti osallistuaksesi tapahtumaan, sillä pelitasoasi tai pelitaustaasi ei kysytä.

Pelitapahtumassa voit löytää helposti uusia pelikavereita tai tavata vanhoja tuttuja sekä oppia lisää verkkopelaamisesta. Tapahtumassa järjestetään myös pienimuotoisia kilpailuja sekä muuta oheistoimintaa, joiden lomassa voit rentoutua ja rupatella kavereiden kanssa – sopii loistavasti myös tytöille!

ESGames -tapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja konepaikkoja on tarjolla rajoitetusti! Pöydät ovat tilavia, tuoleissa on mukava istua pidempiäkin sessioita ja peliryhmille voimme järjestää räätälöityjä pöytäratkaisuja.

Huom! Tapahtumaa varten on luotu Discordiin Mikkeli eSports ry:n kanavalle oma alikanava tapahtumaan liittyville tiedusteluille – Kai ”KaitsuG” Räihä  ja Juha ”LeChter” Valta ovat siellä vastaamassa kysymyksiinne ja ottamassa ideoita vastaan.

Tapahtumamme on ikärajaton, mutta suosittelemme alle 13-vuotiasta tulemaan kaverin kanssa ja saapuvan paikalle vanhempien seurassa tai suostumuksella.

Tule kokemaan ja näkemään verkkopelaamisen ihanuutta –  ja ota kaverikin mukaan.  Ja nyt saa suositella ja vähän pitääkin!