Mikkelin Gigantilla järjestettiin lauantaina 24.8.2019 Back to School -tapahtuma yhteistyössä Gigantin, Lenovo Legionin ja Logitech:n kanssa. Tapahtumassa oli tarjolla CSGO 1on1 -turnausta kuudelletoista nopeimmalle osallistujalle. Ovet aukesivat ilmoittautumiseen klo 9, mutta ensimmäiset olivat tulleet paikalle jo puoli yhdeksältä jonottamaan turnaukseen ja ovella oli jopa pienoinen jono yhdeksältä! Ensimmäiset 10 ilmoittautunutta täyttyi alle puolessa tunnissa.

Itse turnaus saatiin käyntiin himpun yli yhdentoista ja kamppailut jatkopaikoista venyivät monessa pelissä jatkoajalle asti. Tapahtumassa näimme jälleen uusia kasvoja osallistumassa turnauksiin ja mikä upeinta, entistä useampi nuori lähtee rohkeasti kilpailemaan ja haastamaan jo ehkä vähän pidempään peliä pelanneita. Rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Saimme nähdä monta yllätystä turnauksessa. Lopulta kärkikolmikko saatiin ratkottua. Kolmanneksi itsensä taisteli Xippeli (kuvassa vasemmalla), toiseksi LeChter (kuvassa oikealla) ja voiton nappasi edelliskertaiseen tapaan MC (kuvassa keskellä)! Jälkilähetyksen peleistä voi katsoa täältä.

Iso kiitos kaikille osallistujille! Iso kumarrus Mikkelin Gigantille, Lenovo Legionille sekä Logitech:lle palkinnoista ja pelivälineistä. Jälleen yksi todella onnistunut tapahtuma ja mikä parhainta, saamme ehdotuksia uusien tapahtumien järjestämisestä. Nyt niiden ehdotusten pohjalta lähdemme rakentamaan jotain uutta jälleen ja raikastavaa virkistystä Mikkelin ja lähiympäristön esports-tarjontaan!

Kategoriat: Yleinen