Vuosi on jo puolessa välissä ja yhdistyksen toiminta on ottanut isoja harppauksia eteenpäin. Olemme järjestäneet monen monta unohtumatonta tapahtumaa Mikkelissä ja lähialueilla. Tapahtumat ovat nauttineet suuresta suosiosta ja ovat olleet todella kysyttyjä. Olemme olleet monessa lehdessä kertomassa toiminnastamme sekä myös radiossa. Olemme tavoittaneet uusia kasvoja tapahtumilla ja saaneet paljon uusia yhteistyökumppanuuksia. Kiitokset siitä Teille jokaiselle.

Meillä on nyt ilo juhlistaa yhteistyötämme MPY:n kanssa ja lanseerata aivan uudenlainen tapahtuma Mikkeliin, nimittäin MPY 24h LAN & eSports. Tapahtuma on jälleen huikea askel niin meidän yhdistyksellemme kuin myös MPY:lle, joka tulee mukaan eSportsin ihmeelliseen ja kasvavaan maailmaan. Tapahtuma tulee olemaan MPY:n tiloissa uniikissa ympäristössä heinäkuun 20.- 21.7.2019. Tapahtumassa meillä on jälleen huipputurnauksia tarjota päivään osallistuville, IEM Chicago kisakatsomo sekä tietenkin LAN-henkeä. Kaikki tämä pakattuna noin 24H-pituiseen päivään. Huikeaa eikö? Ja mikä parasta, koska tapahtuma järjestetään ensimmäisen kerran se on myös täysin ilmainen osallistujille! Nyt porukalla tapahtumapaikalle ihmettelemään ja osallistumaan päivän ohjelmaan.

MPY ja Mikkeli eSports ry aloitti yhteistyön huhtikuun alussa. On aivan mahtavaa saada suuri paikallinen toimija tukemaan toimintaamme ja ennenkaikkea tukemaan eSportsia. Yhteistyö mahdollistaa uusia tapahtumia Mikkeliin ja ennenkaikkea myös jäsenemme hyötyvät vielä entistä paremmin yhteistyöstämme. Julkaisemme tulevassa tapahtumassa uudet jäsenedut! Nyt jos koskaan kannattaa liittyä yhdistyksemme riveihin ja päästä nauttimaan Teille neuvotelluista jäseneduista.

MPY:ltä Tuomas Soronen on kirjoittanut todella hyvän artikkelin MPY:n sivuille koskien laajakaistan merkityksestä mm pelaamiseen. Artikkelin pääset lukemaan tästä. Tämä on tärkeää tietoa monelle nettiyhteyttä pohtivalle. Mikäli koet, että tarvitset apua yhteyden valitsemisessa kannattaa poiketa käymään MPY:llä ja samalla pyytää tarjous nettiyhteydestä omiin tarpeisiisi.

Meillä on ilo yhdistyksenä aloittaa yhteistyö MPY:n kanssa ja jatkaa eSportsin kukoistavaa toimintaa Mikkelissä. Nähdään tapahtumassa heinäkuussa!

-Hallitus

Kategoriat: Yleinen