ESGames’19 LAN-tapahtuma alkaa olla takanapäin. Tapahtuma oli Mikkeli eSports ry:n ja Otavan Opiston yhteisjärjestämä viikonloppu. Otavan Opisto muuntautui menneeksi viikonlopuksi ainutlaatuiseksi LAN-tapahtumaksi noin reippaalle 30 osallistujille ja tarjosi ainutlaatuiset tilat LAN-kulttuuriin. Osallistujia oli yli 30 ja mukaan kun laskee vielä tapahtumassa vierailleet niin lukema on jo lähempänä 50! Iso kiitos kuuluu kaikille Teille osallistujille. Tunnelma oli aivan katossa heti alusta lähtien.

Tapahtuma sujui todella hyvin koko viikonlopun ajan. Saimme järjestettyä turnauksia, vaikka hieman aikataulut tuppasivat venymään. Mutta sehän on normaalia LAN-tapahtumille! Turnaukset olivat loistavia ja hyviä ehdotelmia saimme paikan päälläkin turnauksista. Turnauksissa jaetut palkinnot yhdistyksellemme lahjoitti Sale Otava, Burger King Mikkeli sekä K-Market Otava. Iso kiitos niistä yhteistyötahoille.

Jo nyt voimme Mikkeli eSports ry:n puolesta paljastaa, että seuraavan tapahtuman suunnittelu on alkanut! Meidän normaalit kuukausitapahtumat pyörivät tässä rinnalla ja niihin kannattaa tulla myös osallistumaan. Tapahtumat löydät täältä sivustolta sekä mainostamme niitä mm. Discord-kanavalla. Tapahtumia voi ehdottaa hallitukselle ja toteutamme niitä parhaamme mukaan.

Tulevasta LAN-tapahtumasta koitamme tehdä tietenkin vielä paremman ja isomman! Seuraavan tapahtuman osallistujamäärää tulemme kasvattamaan suosion myötä. Tulemme järjestämään enemmän turnauksia ja tarjoamaan yhtä mahtavat puitteet kuin nyt. Mikäli haluat olla mukana järjestämässä tulevaa tapahtumaa, niin eikun rohkeasti tulemaan ehdotuksia tapahtumaan liittyen ja liittymään mukaan yhdistykseemme.

Kiitos ja kumarrus koko järjestäjätiimin puolesta. Nähdään tapahtumissa!

Juha ”LeChter” Valta

Varapuheenjohtaja

Mikkeli eSports ry

Kategoriat: Yleinen