Eilen starttasimme jäsenien toivomat kuukausitapaamiset. Ulkona alkoi olla joulun henkeä. Kylmä viima ja pieni lumisade olivat luoneet jo talvista tunnelmaa pimentyvään iltaan, johonka valoa toi jouluiset valoyhdistelmät eripuolella keskustaa. Mikkelissä oli todella paljon ihmisiä liikenteessä illan aikana. Myös Mikkeli eSports ry rantautui toiveikkaana Amarilloon, mutta pian saimme vastauksen henkilökunnalta ettei sisälle mahtuisi. Siirryimme pienen pohdinnan jälkeen Rossoon väljempiin tiloihin. Iltaan osallistui 7 henkilöä ja puhetta sekä ajatusten vaihtoa riitti kovasti. Kuuntelimme yhdistyksen puolesta toiveita jäseniltä tulevista tapahtumista.

Toiveina tuli yhteiset peli-illat. Alamme järjestää peli-iltoja eri pelien parissa :muscle: Toivomme aktiivista osallistumista ja rohkeutta lähteä kokeilemaan erilaisia pelejä yhdessä (online). Ei tehdä pelaamisesta liian vakavaa :wink: Nyt kun OW on ilmaiseksi ladattavissa, niin lähdemme siitä liikkeelle. Tänään lauantaina on ensimmäinen koeponnistus yhdessä peliin tutustuen. Näitä toivottiin ja näitä järjestämme. Olisi kiva, kun porukka huomaa jonkun pelin olevan esimerkiksi ilmaiseksi pelattavana niin ilmoittaisitte niistä vaikkapa meidän discord-kanavalla. Voisi lähteä kokeilemaan välillä uusia tuulia pelaamisen monipuolisuudesta ja mikä tärkeintä; Yhdessä! :open_hands:

Lisäksi meillä alkaa aktiivisesti pyöriä kuukausitapaamiset / tapahtumat, joihin kaikki on tervetulleita. On yhdistyksemme jäsen tai ei. Illat ovat tietenkin ilmaisia (ellei halua ruokaa tai sellaista tilata). Tapahtumissa tsiikaillaan yhdessä eri pelien turnauksia ja voidaan koittaa järjestää niin että päästään pienesti jopa kokeilemaan pelejä itsekkin, mutta näissäkin tärkeintä päästä tutustumaan muihin pelaajiin. Henkilöihin nimimerkkien takaa. Laittakaa Mikkeli eSports ry:lle tulemaan ehdotuksia viikonlopuista discordin kautta tai sähköpostitse (hallitus[a]mikkeliesports.com), kun on jotain mielekkäitä turnauksia eri peleistä menossa. Osaamme niihin viikonloppuihin suunnitella nuo tapaamiset. Kiitokset eilisestä koko hallituksen puolesta.:innocent: