Mikkeli eSports ry:n hallituksen jäsenistä koostuva delegaatio saapui 20. lokakuuta Turun Kupittaan Palloiluhallissa järjestettävään Grail Quest -lan tapahtumaan  tutustumaan sekä osallistumaan Suomen Elektronien Urheilun Liiton (SEUL) sääntömääräiseen syyskokoukseen. Omasta mielestäni olin kuvitellut tapahtuman isommaksi kuin mitä se paikanpäällä olikaan. Toki 400 konepaikkaa on isomäärä mutta johtuen hallin koosta ja muodosta konepaikkojen ”vähyys” yllätti. Tapahtuma-alue itsessään oli jaettu kahtia, oli ns. LAN-puoli ja tapahtuma puoli. LAN-puolella tietysti lanittajien pelipöydät ja selostajen paikka. Tapahtuma puolella oli rakennettu lava jossa, kilpailut tapahtui. Tapahtuma puolelle oli myös rakennettu yhteistyökumppanien myyntipisteet.

No sitten itse asiaan eli syyskokoukseen. Ennen syyskokousta oli luotu todella hyvät puitteet tapahtumaan saapuville. Ruokailu oli järjestetty omaan paikkaansa ja ruoka oli todella hyvää. Syyskokous alkoi noin klo 13 aikaan ja paikalla oli sankoin joukoin eri yhdistysten ja organisaatioiden jäsen edustusta. Kokoustilan pienuudesta johtuen voidaankin todeta että ”ilmassa oli suuren urheilujuhlan pukuhuoneen tunnelmaa”. Mutta kaikesta huolimatta parin tauon saattelemana saatiin kokous loppuun ja vielä Mikkeli eSports ry:n kannalta mielyttävään lopputulokseen, nimittäin saimme yhdistyksemme varapuheenjohtajan lajiliittomme hallitukseen. Eli Onneksi olkoon Juha ”LeChter” Valta!

Näihin sanoihin ja tunnelmiin aion päättää tämän puheenjohtan kirjoituksen. Mukavaa alkanutta syksyä koko yhdistyksellemme.

Kai "KaitsuGaming" Räihä
Puheenjohtaja,
Mikkeli eSports ry

KaitsuG

Otavalaistunut eSportsia harrastava puheenjohtaja jonka visiona on saada vuoden 2020 itä-suomen suurin verkkopelitapahtuma ja siihen eSM kilpailyt kylkeen.